OM OS

Læs om Herbst herunder

FIRMAPROFIL AF HERBST ENGINEERING

Herbst Engineering ApS er etableret i 1978 og opkøb af Jonny Kjæhr i 1999.

Hos Herbst finder du en samarbejdspartner, der formår at løfte både mekaniske, Opbygning og Spåntagende opgaver på mange forskellige niveauer.

Vi anser det som vores fornemmeste opgave at supportere vores kunder i en retning, hvor vi skaber merværdi gennem sikring af en maksimal udnyttelse af udstyr og produktionslinjer.
Det betyder, at vi arbejder systematisk og målrettet med alle former for service, optimering og Udvikling i industrien.

I vores produktion konstruerer vi store og små stålkomponenter til en række vidt forskellige industrielle formål.

KOMPETENCER

Som stål- og Bearbejdningsvirksomhed behersker vi den sjældne kombination af både mekaniske, Opbygning og innovative kompetencer, der betyder, at du som kunde kan få opfyldt dit ønske om én leverandør.

VÆRDIER

Vores værdier afspejler, hvem vi er og hvad vi tror på. Herbsts værdier driver vores arbejdsmetoder og måden, hvorpå vi samarbejder med vores kunder, vores leverandører og hinanden. Vores værdier er grundlaget for den virksomhedskultur, der skal skabe Herbsts fremtidige succes.

HERBSTS VÆRDIGRUNDLAG:

  • Dedikation til kvalitet og sikkerhed
  • Åbenhed i dialog og samarbejde
  • Ansvarlighed i forbindelse med udvikling og økonomi

VISION OG MISSION

Visionen
Vores vision skal minde os om, hvad vi stræber efter og i hvilkenretning vi ønsker at bevæge os. Vi ønsker selvstændigt og gennem strategiske samarbejdspartnere at være hovedleverandør af innovative totalløsninger.

Visionen når vi ved at være:
en samarbejdspartner, der leverer i den rette kvalitet til rette tid en profitabel virksomhed, der formår at sikre vedvarende investeringer og udvikling i teknologi, knowhow og kapacitet en attraktiv arbejdsplads målt på udfordringer, udvikling, arbejdsmiljø og ansvarlig ledelse

Missionen
Vores mission definerer omdrejningspunktet for vores hverdag.
Vi ønsker gennem udvikling og levering af fordelagtige produkter og projekter at bidrage til fremme af vores kunders konkurrenceevne på en måde, hvor vi skaber de bedste betingelser for vores medarbejdere og ledelse.

EJERFORHOLD

Bag Herbst Engineering ApS står Jonny Kjæhr, som indehaver og Direktør. Jonny Kjæhr har i løbet af de sidste 15-20 år arbejdet som fabrikschef/-direktør, og har skabt sin virksomhed her omkring.

ADRESSE

Herbst Engineering ApS
Industrivej 9
5592 Ejby - DK

KONTAKT INFO

Tlf: +45 7025 2035
Mobil: +45 2688 8085
Email: herbst@herbst.dk

TRÆFFETIDER

Mandag - torsdag: 8.00 - 15.00
Fredag: 8.00 - 14.00
Lørdag & Søndag: Lukket

LEVERINGSBETINGELSER

Se dem i PDF HER